Undervisning

Undervisning

Jeg tilbyder nu også undervisning til dig og din hest.

  • Hjælpe dig der er nysgerrig på akademisk ridekunst, er ny inden for den verden og ønsker at lære grundprincipperne og komme i gang
  • Hjælpe dig til hvordan du kan bruge din egen krop i arbejdet med hesten – ved at finde balancen i din egen krop, hjælper du din hest til at finde sin.
  •  Hjælpe dig med eventuelle problematikker. Hvis vi har problemer i træningen, kan vi ofte finde svaret ved at kigge ind ad. Og derigennem udvikle os og møde os selv og vores hest på en ny måde.

Jeg er optaget af, hvordan hesten med tiden kan få mere og mere kropsbevidsthed og stråle indefra, ved at den får hjælp til at være i sin krop og bruge den bedst muligt.

Hvis du kunne have lyst til, at undersøge det sammen med mig, eller har nogen spørgsmål så vil jeg glæde mig til at høre fra dig.

Det der inspirerer mig allermest er Klaus Hempfling og Noora Enhquvist, begge to personer som er meget autentiske sammen med hestene. Samt den Akademiske ridekunst er også en stor inspiration for mig og bruger dagligt den i træningen med hestene

Kontakt os


HVAD KAN JEG HJÆLPE MED?