Massage af hest

Massage af hest

Jeg er uddannet fysiurgisk hesteterapeut og kører ud på ruter her i Nordjylland. Som en del af behandlingen bruger jeg massage.

Traditionel massage virker ved, at jeg masserer på hestens muskulatur. Først masserer jeg på tværs af muskelfibrene for at løsne dem op og løsne dem “fra hinanden”, derefter masserer jeg langs med fibrene for at hjælpe affaldsstofferne ud af musklen. Indenfor massagen er der også forskellige slags massage former jeg arbejder med: Trykpunktsmassage, Special massage, Painpoints, Stresspunkter og bindevævstræk. Symptomer på at din hest har brug for massage

  • Virker stiv over ryggen
  • Hårene lægger sig fladt ned, eller stritter mere i plamager
  • Hesten er sur og urolig når den skal have sadel på
  • Gjordkramper
  • Er stiv på den ene volte
  • Bukker i ridning
  • Og mange flere..

Hvis din hest viser nogen af de her symptomer, kunne det være tegn på at den har brug for at få løsnet muskulaturen op og vil have godt af en behandling med massage.

Kontakt os


Massage af hest - Hele heste v. Maria Kilde - massage - Massage af hest

HVAD KAN JEG HJÆLPE MED?