Ledmobilisering

Ledmobilisering af hest

Er din hest stiv på den ene volte, slæber med benene, står ofte og hviler det ene bagben eller står uens med benene på staldgangen eller på folden. Har svært ved at komme i galop eller sætter i kryds galop, og bare virker stiv i sin gang vil en behandling med ledmobilisering kunne være noget din hest har brug for.

Hvordan foregår ledmobilisering til heste?

Ledmobilisering foregår ved, at jeg rokker/bevæger leddet i dets naturlige retning. Active Range Of Motion kaldes det, når der udføres ledmobilisering – det er, når leddet bliver bevæget inden for dets naturlige bevægelsesramme, som hesten selv ville kunne udføre via muskelkraft.

Et led kan være stramt hvis muskler, ledbånd, sener eller væv strammer omkring leddet. Det løsner jeg ved at bevæge leddet i den retning, hvor der føles en restriktion. Det gør, at sener, ledkapsel og væv bliver blødgjort og strukket, så leddet har mulighed, for at bevæge sig inden for sin naturlige bevægelses ramme igen.

Jeg kører i hele Nordjylland, og tænker du det er en behandling du kunne tænke dig til din hest er du velkommen til at kontakte mig.

Kontakt os

[forminator_form id=”9″]

Ledmobilisering - Hele heste v. Maria Kilde - led mob - Ledmobilisering

HVAD KAN JEG HJÆLPE MED?