Hvem er jeg

Om mig

UddannelseJeg er uddannet i Hirtshals som fysiurgisk hesteterapeut. Derefter blev jeg uddannet natural horsecare practicioner hvor jeg arbejder som hovtrimmer.Efterfølgende er jeg blevet uddannet human fysioterapeut, hvor jeg nu læser til osteopat til mennesker. Alle uddannelserne bruger jeg til daglig for at hjælpe heste og mennesker

HesteneJeg har altid drømt om at arbejde med heste, og har siden jeg var helt lille været helt betaget af dem.Jeg er meget fascineret af kommunikationen mellem hest og menneske, hvordan vi bevæger os bedst i balance. Deraf er jeg meget inspireret af den akademiske ridekunst i min undervisning og til mine egne heste

Jeg har pt 2 heste, en ung barock pinto hoppe, og en voksen islænder vallak. I kan følge i med hvad jeg laver med dem på min facebook side

Varmt velkommen

Kontakt os

[forminator_form id=”9″]

HVAD KAN JEG HJÆLPE MED?