Har din hest brug for en hestemassør?

Har din hest brug for en hestemassør?

Virker din hest anspændt, eller har den ændret adfærd? En hest kan have brug for massage for at afhjælpe irritationer eller smerter, selvom den ikke selv kan udtrykke det. En professionel hestemassør kan behandle din hest på den bedste og mest optimale måde.

Derfor tilbyder jeg fysiurgiske hesteterapi. Gennem massage af hesten kan jeg lokalisere og behandle forskellige gener og udfordringer. Jeg vil nemlig rigtig gerne hjælpe dig og din hest på den måde, som I har brug for. 

Sådan kan jeg hjælpe dig og din hest

Jeg er uddannet hestemassør, og jeg tilbyder flere former for massage af hest. Fysiurgisk hesteterapi indebærer nemlig flere ting; det er eksempelvis Kranio Sakral Terapi og blødvævsmobilisering, som jeg også selv gør brug af i min behandling.

Kranio Sakral Terapi

I min behandling bruger jeg oftest Kranio Sakral Terapi. Via massage aktiverer den nemlig hestens eget helbredelsessystem.
Kranio sakral pulsen er en væske, som løber fra kraniet til sacrum via rygmarven. Det er dog ikke altid, at den har en regelmæssig rytme. Derfor kan det være nødvendigt med en professionel hestemassør, da jeg kan sætte gang i systemet igen med Kranio Sakral Terapi.

Det kan være nødvendigt med denne terapi, hvis din hest virker ude af balance. Det kan for eksempel være, at den har en stiv nakke eller ofte står asymmetrisk med sine ben. 

Blødvævsmobilisering

Som hestemassør gør jeg også brug af blødvævsmobilisering. Det er en meget dybdegående og kraftig behandling, hvor terapien er med til at løsne bindevævet i hestens krop. Bindevævet kan nemlig godt blive for stramt, hvilket gør, at din hest ikke vil have lige så stor bevægelsesfrihed.

Din hest kan derfor have brug for blødvævsmobilisering, hvis den virker ude af balance, har mindre førlighed og bevægelighed, virker anspændt eller står asymmetrisk med benene. 

Kontakt os


HVAD KAN JEG HJÆLPE MED?